Yrityksemme kuvaus

 Mitä tarjoamme

Kengityspalvelut R & A Juvani on perustettu 23.7.2010 ja varsinainen toiminta alkoi 1.8.2010. Lue tarkemmin sivulta "Tietoja meistä".

Päätoimintamme perustuu kavioeläinten eli hevosten ja ponien kavioiden huoltamiseen. Huoltamiseen liittyvät vuoleminen, kengitys ja kavionhoitoon liittyvä hevosenomistajan tai -haltijan ohjaus ja koulutus.Teemme myös sairaskengityksiä, mikäli omistaja on valmis sitoutumaan täysipainoisesti hevosen kuntoutumiseen ja hoitoon yhdessä eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa.

Tarvikkeet läheltä

Palveluihimme kuuluu normaalin kengitystyön lisäksi myös pienimuotoista kengitystarvikkeiden, kavionhoitoon liittyvien tuotteiden ja kengitystyökalujen jälleenmyyntiä toimipaikastamme käsin. Tuotteet saat helposti myös kengittäjän mukana. Tarvittaessa lähetämme tuotteet matkahuollon kautta, jolloin maksat itse rahtimaksun. Ota yhteyttä Ristoon tai Anitaan, mikäli kaipaat jotakin neuvontaa tuotevalinnoissa. Autamme mielellämme!

Opi uutta

Järjestämme koulutustilaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti kengityksiin ja kavionhoitoon liittyen liittyen. Koulutuksien aiheet valmistellaan sen mukaisesti, mitä asiakas haluaa tietää ja oppia. Emme tarjoa toimintatapojamme tai koulutustamme ainoana oikeana totuutena, vaan kerromme asioista oman näkemyksemme, kokemuksen ja koulutuksemme perusteella.

 

Kahvia, teetä ja sympatiaa samalla käynnillä

Asiakkaillemme tarjotaan toimistolla aina kahvia ja pullaa , joten tervetuloa asioimaan kanssamme!

Toimipisteemme on avoinna asiakkaille arkisin klo 8 -20 ja viikonloppuisin klo 9- 17.

Otathan yhteyttä toimistolle ennen saapumistasi, että olemme varmasti paikalla

ja tiedämme "kerätä" koiramme pois piha-alueelta.

 

Sivu päivitetty /tarkistettu 23.12.2013