Mitä uutta?

20.6.2013

Joidenkin pankkien kanssa on ollut ongelmaa tilinumeromme kanssa. Laskussamme oleva IBAN- tilinumero kannattaa tallentaa laskupohjaksi yhtenäisenä sarjana, ilman välilyöntejä. Saimme tietoa, että lasku palautuu maksajalle, jos pankkinne järjestelmä jaksottaa tilinumeron eri tavalla, kuin meidän laskuumme on kirjattu. Laskun IBAN on kopioitu oman pankkimme tilitiedoista, ja pyydämme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä, mikäli tästä on aiheutunut vaivaa. Mikäli ongelma on laajempi, yritämme korjata asian laskuun. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

 6.2.2013 

TIEDOTE ASIAKKAILLEMME: 

Olemme aina antaneet asiakkaillemme mahdollisuuden ilmoittaa tilapäisestä viiveestä maksusuorituksessa ja uuden maksupäivän sopimisesta ilman korkoseuraamuksia, mutta osa asiakkaista ei vaivaudu ilmoittamaan viiveestä ja heidän maksusuorituksensa tulevat toistuvasti myöhässä. Maksuviivestä tulisi ilmoittaa ennen eräpäivää, ei vasta sitten kun kyselemme maksun perään.

Olkaa hyvät ja maksakaa laskunne eräpäivään mennessä. Nykyisellä IBAN-maksukäytännöllä kaikista pankeista tilitykset tapahtuvat meille maksua seuraavana päivänä. Mikäli laskun suoritus ei näy tilillämme eräpäivästä lukien toisena arkipäivänä, menetätte heti oikeutenne laskulla maksamiseen ja samalla seuraava kengitysaikanne peruuntuu automaattisesti.

Mikäli unohdatte maksaa laskunne ajoissa ja menetätte teille varatun kengitysajan:
- maksakaa kengityslaskunne

- ottakaa yhteys Ristoon uuden ajan sopimiseksi seuraavana päivänä  

-varautukaa mahdollisella seuraavalla kengityskerralla maksamaan kengitys joko käteisenä tai pankkikortilla.

Mikäli teillä on ongelmia muistaa maksaa kengityslasku ajoissa, laittakaa vaikkapa kännykkäänne muistutus maksamisesta viimeistään 8 päivän päähän kengityksestä :) 

Kiitämme tässä samalla erityisesti niitä asiakkaitamme hyvästä asiakkuudesta, jotka maksavat laskun jo heti kengityspäivänä!!!

 

Laskun viitenumero

Pyydämme laskun maksajia huomioimaan myös, että laskussanne on viitenumero sekä laskun oikeassa  yläreunassa laskunnumeron alapuolella, että laskun keskivaiheilla verottoman summan vasemmalla puolella kehystettynä.

Jos kadotatte laskun, pyytäkää tekstiviestillä, sähköpostilla tai soittamalla Anitalle laskunne tiedot maksua varten. Mikäli maksatte laskunne ilman viitenumeroa, käyttäen viestiä, seuraavaan laskuunne lisätään 5 euron laskutuslisä. 

Kiitos ymmärryksestänne, toivottavasti yhteistyömme sujuu jatkossa entistä paremmin!

 

14.2.2012 

Suunnittelemme uutta palvelua:
Asiakkaiden toiveiden mukaisiksi räätälöityjä lyhytluentoja kotikäynteinä asiakkaiden luona, kengitykseen ja kavionhoitoon liittyen.

Voitte kaveriporukalla sopia aihealueen, ajan ja paikan, jossa  lyhytluento pidetään.

Myös lyhytluento tallilla onnistuu, tulostan muistiinpanot aina osallistujille luennon aiheesta.

Luennon runko koostuu n. tunnin mittaisesta tieto-osasta ja sen jälkeen vapaamuotoista keskustelua ja kysymyksiä aiheeseen liittyen ja joskus myös sen vierestä :)

Paikasta riippuen, voidaan perehtyä asiaan myös avustajahevosen välityksellä, mikäli sellainen talliltanne löytyy ;) Tässä tapauksessa täytyy sopia kengitysdemon suhteen aikataulut niin, että ne sopivat myös Ristolle.

Hinnaksi olisi suunnitteilla pelkälle luento-osuudelle vuolumaksumme, polttoainekulut kattamaan ja pikkuisen vaivanpalkkaakin luennoitsijalle. Laskun loppusumman voitte jakaa osallistujien kesken eli mitä useampi osallistuu, sitä halvemmalla tietopaketti  irtoaa :) 

Lyhytluennot pitää kengittäjä/farrier Anita Juvani

Ottakaapa yhteyttä sähköpostitse, puhelimella tai tekstareilla, tai kyselkää Ristolta lisätietoja, mikäli innostusta löytyy.

 

2.1.2012

Uusi hinnastomme on otettu käyttöön. Hinnaston saa paperiversiona aina käyntimme yhteydessä ja uudelle asiakkaalle hintatiedot ilmoitetaan puhelimitse ajanvarauksen yhteydessä. 

Verkkokauppa on poistettu käytöstä 2.1.2012 alkaen. Tuotteita voi tilata kauttamme jatkossakin sähköpostin kautta, tekstiviestillä tai soittamalla, jolloin vahvistamme tuotteen hinnan ja toimitusajan sekä toimitusmaksun.

Ota yhteyttä, mikäli haluat tilata kauttamme kengitykseen tai kavionhoitoon liittyviä tuotteita. Palvelemme mielellämme :)

 

21.12.2011 

Olemme Joululomalla 22.-25.12.2011 välisen ajan.

Toivomme lomamme aikana yhteydenottoja asiakkailtamme ainoastaan kiireellisissä tapauksissa.

Rauhallista joulua kaikille!!!

19.10.2011 

Laskutusasiakkaillemme jaetaan tästä päivästä eteenpäin laskun maksuun liittyvä tiedote, josta voitte tarkistaa uuden käytäntömme laskulla maksamiseen liittyen. 

Asiakkaamme saavat samanaikaisesti 1.1.2012 voimaan tulevan uuden hinnastomme. 

3.8.2011 

Elokuun uutiskirje on valmis ja lähetetty tilaajille.

Tämä uutiskirje on samalla myös viimeinen, eli 12. uutiskirjeemme. Uutiskirjeen kirjoittamisesta päätettiin luopua, koska se ei herättänyt asiakkaissamme innostusta kysymyksiin tai keskusteluun. Uutiskirjettä ei ollut mielekästä kirjoittaa enempää, koska sen alkuperäinen tarkoitus oli toimia asiakkaille tiedonjakokanavana ja mahdollisuutena kysyä mieltä askarruttavia asioita kengitykseen liittyen. 

16.7.2011 

Osallistuimme Ratsukenkä Oy:n järjestämään koulutuspäivään Espoossa.

Koulutuksen anti oli mielenkiintoinen ja innostava.

Tarjoamme taas päivitettyä tietoamme asiakkaillemme mm. täyteaineiden ja kavionhoidon suhteen uusien tuotteiden avustuksella. 

2.7.2011 

 Heinäkuun uutiskirje on valmis ja lähetetty tilaajile. 

2.6.2011 

Kesäkuun uutiskirje on valmis ja lähetetty tilaajille. 

20.5.2011 

Suunnitteilla kengitysluento. Katso lisää ko. sivulta. 

4.5.2011 

Toukokuun uutiskirje on valmis ja lähetetty tilaajille. 

9.4.2011

Nyt on mahdollisuus osallistua Anita Juvanin luentopäivään 9.4.2011 Revonlahdella. Ruukki Rangers on tilannut 4 luentoa ja mukaan mahtuu vielä! Tulkaahan kuulemaan ja moikkaamaan hevosihmisiä :)

5.4.2011

Huhtikuun uutiskirje on saatu valmiiksi ja lähetetty tilaajille!

1.3.2011

Maaliskuun uutiskirje on lähetetty tilaajille!

2.2.2011

Ensimmäinen luentoviikonloppu on pidetty. Osallistujia karsi flunssa, mutta paikalle saapui ihan mukavasti asiasta kiinnostuneita ihmisiä. Kiitos, kun osallistuit! 

Helmikuun uutiskirje on juuri valmistunut ja lähetetty tilaajille.  Uudet tilaajatkin ovat tervetulleita.

28.1.2011

Perjantain luennoille ei tullut ennakkoilmoittautumisia, joten perjantaina 28.1. ei ole kaviokuumeluentoja!

Vielä ehtii ilmoittautua lauantain ja sunnuntain luennoille.

24.1.2011

Luentojen avajaiset! 28.1.-30.1.2011 pidetään yrityksemme ensimmäiset kengitysluennot. Osallistumismaksu 10 euroa / osallistuja. Hinta sisältää kakkukahvit ja luentomonisteet. Luento kestää noin tunnin ja sen jälkeen vapaata keskustelua aiheesta. Luento toteutetaan PowerPoint- esityksen avulla. Aikataulut nähtävillä Kengitysluennot- sivulla. Ennakkoilmoittautumiset sähköpostiin mielellään ennen torstaita 27.1.2011, että osataan varata kaikille osallistujille riittävästi kakkua :) 

15.1.2011

Suunnitteilla ensimmäinen kengitysaiheinen luentopäivä!

Suunnittelen luentopäivää la 29.1.2011 täällä meillä pidettäväksi. Kellonaika hiotaan osallistujille sopivaksi ja tarvittaessa kaksi ajankohtaa. Aiheena kaviokuume. Olisiko luennolle osallistujia? Hinta 10 euroa/ hlö (sis. luentomateriaalit). Luennon kesto n 1 tunti ja toinen mokoma varataan kysymyksille ja keskustelulle aiheesta. Laittakaapa vaikka s-postia, jos haluatte osallistua. Luento pidetään, jos vähintään viisi henkilöä ilmoittautuu ;)

Lisätietoja luennosta suoraan Anitalta joko sähköpostitse tai puhelimella soittaen tai tekstaten.

1.1.2011

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Tammikuun uutiskirje on juuri valmistunut ja lähetetty kaikille tilaajille.

2.12.2010

Joulukuun uutiskirje on valmistunut.

Olen pähkäillyt seuraavaa: uutiskirjeen tilaajia on varsin vähän, eikä monikaan lähetä meille kengityksellisiä kysymyksiä, joihin kaipaa vastauksia.

Kertokaapa (lähettäkää viestiä kotisivujemme kautta, onnistuu myös nimettömänä) kommentteja ja ajatuksianne, miten asiaa voidaan parantaa?

Palautepyyntö: Te uutiskirjeen tilaajat, jotka ette maksaneet tilaustanne: mikä uutiskirjeessä ei miellyttänyt? Mielipiteenne ovat erittäin tärkeitä palvelun laadun parantumiseksi.

Jos uutiskirjeellemme ei ole tätä suurempaa kysyntää, sen tekeminen päättyy Syyskuussa 2011 tai viimeisen tilatun numeron julkaisun jälkeen. Yhden kuukauden tietopaketin laatimiseen menee joka kerta useita tunteja, enkä näe mielekkääksi käyttää aikaa asialle, jota kukaan ei kaipaa.  Aiheista ei ole pulaa, mutta olisi mielekkäämpää vastata kysyntään ;)

17.11.2010

Tekniset ongelmat nyt lopultakin selvisivät ja ensimmäiset tuotteemme ovat nähtävissä ja tilattavissa verkkokaupastamme!

Lisään tuotteita ja tuotteiden kuvia sinne jatkossa lähes päivittäin vuoden loppuun asti, joten vierailkaapa usein ostoksilla.

Joulukuun uutiskirjettä valmistetaan parhaillaan, lähetä kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista!

 1.11.2010

Marraskuun uutiskirje on juuri valmistunut. Tilaa omasi jo tänään, niin tiedät mistä kengittäjäsi puhuu :)

6.10.2010

Risto jää kokonaan kengitystyöhön 16.10.2010 alkaen. 

Lokakuun uutiskirje on valmistunut. Tilaa oma vuosikertasi Uutiskirjeet- sivulta.

6.9.2010 

Meillä on nyt käytössä maksupääte. Voit siis maksaa kengitykset Ristolle käteisellä, pankkikortilla tai laskulla. Luottokorttimaksuja emme hyväksy toistaiseksi.

Pankkikorteista käyvät Visa, Visa Electron, V Pay, Maestro sekä Mastercard.

Lasku erääntyy 8 päivän kuluttua kengitystapahtumasta. Voit kuitenkin saada lisää maksuaikaa laskullesi ilmoittamalla siitä meille hyvissä ajoin ennen eräpäivää.