Palvelut

Palveluihimme kuuluvat mm. kavioiden vuolut, kengitykset ja kengitystarvikkeet, sekä muitakin palveluja. Ole yhteydessä meihin, mikäli haluat lisätietoja, tai haluat käyttää jotakin seuraavista palveluistamme:

Kavionhoito

Vuolu on normaalivuolua, emme tarjoa mitään erikoisuuksiin vihkiytynyttä metodia, vaan pyrimme hoitamaan hevosesi kaviot aina hevoselle parhaalla tavalla.

Kengitys tehdään mahdollisimman yksinkertaisesti, tarpeen mukaan:

-  peruskengitys, jonka tarkoituksena on tarjota kengällä suojaa kavion

   liialliselle kulumiselle

-  korjaava kengitys, jonka tavoitteena on palauttaa kavion optimaalinen kunto

-  sairaskengitys, jolla pyritään parantamaan tai ylläpitämään

   hevosen käyttöä liikuntaelinsairauden aikana

Vuolun ja kengityksen hinta koostuu useasta asiasta, kuten sisältyvätkö kengät ja minkälaisia lisätarvikkeita tarvitaan jne. Helpoiten saat tietää kustannukset hevosesi kengityksestä soittamalla meille. Kaikki asiakkaamme saavat ensikäyntimme yhteydessä voimassaolevan hinnaston printattuna sekä aina päivitettyämme hintoja. 

Sairaskengitystilanteissa käydään aina ensin läpi eläinlääkärin tekemä diagnoosi ja hoitosuositus, yhdessä asiakkaan kanssa. Sitten annamme arviomme kengityksellisen hoidon kestosta, paranemisennusteesta ja mahdollisista kustannuksista.

Vasta sitten aloitetaan yhteistyö, johon ovat sitoutuneet hevosen omistaja, eläinlääkäri ja me kengittäjinä. Tämän kolminaisuuden yhteinen tavoite on oltava sama, jos todella halutaan hevosen parasta. 

Tarvikehankinta

Kengitystarvikkeita on mahdollista ostaa kauttamme sähköpostitse tehtynä tilauksena, jolloin hankimme tilaamasi tarvikkeet ja toimitamme ne sinulle ennakkomaksuperiaatteella. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestillä meille tilauksesi ja saat samalla heti tietää toimitusajan tilauksellesi.

Autamme myös mielellämme juuri sinulle ja hevosellesi sopivien kengitystarvikkeiden ja -työkalujen hankinnassa.

Uutiskirje

Uutiskirje poistui palveluistamme elokuussa 2011. 

Kengitysluennot

Järjestämme kengitykseen liittyviä luentoja asiakkaalle sopivaan aikaan, myös viikonloppuisin tai iltaisin. Luentojen aiheet räätälöidään kulloisenkin kysynnän mukaiseksi. Luentomateriaalit sisältyvät hintaan. Luennot hinnoitellaan joko ryhmähinnoitteluna esimerkiksi seuroille tai yksittäisenä osallistujamaksuna.

Ryhmähinnoittelu on 50- 100 euroa, riippuen luentojen pituudesta. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Yksittäinen osallistujamaksu on 10 euroa / luento ja sisältää arvonlisäveroa 23%.  Ota yhteyttä, mikäli haluat osallistua luennoille tai tilata seurallesi kengitykseen liittyviä luentoja. Luentojen aikatauluja lisätään sivuille sitä mukaan kun niistä on sovittu. Katso lisää Palvelut -> Kengitysluennot.

Kurssitusta

Mikäli kiinnostusta ja opinjanoa löytyy, voidaan kursseja järjestää asiakkaan omissa tiloissakin. Ota yhteyttä, niin sovitellaan mahdollisuuksia. 

Järjestämme pajallamme sen valmistuttua (joskus tulevaisuudessa) kurssimuotoisesti myös kengitykseen perehdyttäviä päivän mittaisia lyhytkursseja. Niillä opetellaan lähinnä hevosenomistajille tarpeellisia käytännön asioita, kuten kengän irrottaminen, irtokengän kiinnitys, perusvuolu ja eri kaviovaivoihin liittyviä ensiaputoimenpiteitä.

Lyhytkursseihin on mahdollista yhdistää teorialuentoja, joilla annetaan ensin tarvittava teoriatietämys ja lopuksi opittua tietoa kokeillaan käytännössä. Kauttamme on mahdollista saada ohjausta myös kengitykseen tarkemmin ja laajemmin.

Hinnat muodostuvat ryhmäkoon sekä asiasisällön mukaan ja sisältävät aina arvonlisäveron 23%.

Ryhmät pyritään pitämään pieninä, jotta jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta, sen hetkisen osaamistasonsa mukaan.

 

Sivu päivitetty / tarkistettu 23.12.2013